Slett kontoen din
Trist at du drar. Personvernet ditt er viktig for oss.
Slett via Lyvra-appen
Raskeste måten å slette kontoen på er direkte i appen:
- Ã…pne Lyvra-appen
- GÃ¥ til Innstillinger
- Trykk Konto → Slett konto
- Bekreft valget ditt
Kontoen din og alle tilhørende data slettes permanent etter en frist på 30 dager. I denne perioden kan du fortsatt avbryte ved å logge inn igjen.
Hva som slettes
- Profilen din (navn, e-postadresse)
- Alle energiforbruksdata og historikk
- Ladeøkter og ladeplaner
- Steder og tilkoblede enheter
- Abonnements- og betalingsopplysninger
Energidata kan bli lagret i anonymisert, aggregert form for statistiske formål (GDPR art. 89). Fakturaer oppbevares i 7 år der nederlandsk skattelovgivning krever det.
Send inn en sletteforespørsel
Har du ikke lenger tilgang til appen? Send inn forespørselen her, så behandler vi den innen 30 dager.